Afrički šamanizam u Zagrebu

Post Reply
Gwydion
Posts: 300
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:18 pm

Predavanje: Učenje IFA i Oriša filozofija Yoruba naroda - afrički šamanizam

ČEŠKI DOM

Šubićeva 20

Četvrtak 5.03.2009 od 18-20h

Što je Ifa i tko su Oriše- Božanstva energije prirode. Ifa je drevna mudrost filozofije života potekla od Yoruba naroda u Nigeriji. Mudrost koja je u svojoj izvornoj formi sačuvana do današnjih dana, a zbog svoje univerzalnosti se proširila u sjevernu i južnu Ameriku, Kubu, Europu...
Oriše su izvor, priroda, način razumijevanja života, prirodni fenomen, izvor svega, sistem ljudske civilizacije… Oriša je priroda i priroda je Oriša, šuma, more, rijeka, gora, drvo,….
Iz prirode lako možemo dobiti sve, što nam omogućava da preživimo, zato te energije uvijek upotrebljavamo u pozitivnu svrhu, za svoju dobrobit. Sve to su prirodne manifestacije i čista blagoslovljena energija Božanstava koje donose rješenje za sve čovjekove probleme. Zato ih se uvijek može pozvati i kroz duhovnu predanost dobiti odgovore za naša pitanja i rješenja za naše probleme.
Svako od Božanstava je zaduženo da unosi mir, harmoniju, usklađenost, samouvjerenost, razum, spiritualnu, mentalnu i materijalnu dobrobit za svakoga tko prizove njihovu energiju blagoslova.
Sva Božanstva su izražena kroz različite oblike u prirodi.

Predavač: Baba King Prof. dr. sociologije & šaman iz Nigerije

* * *
Seminar IFA učenja: EGUNGUN – Utjecaj predaka na naš život

Sve s čime smo došli na svijet dobili smo od naših roditelja i predaka - naš DNK, izgled, osobnost... Dobili smo puno dobrih predispozicija - zdravlje, talente, sposobnosti..., ali možda i neke loše - nasljeđen gen neke bolesti, fizičke ili duhovne, loše sreće, ...
Kako to prepoznati i spriječiti da se razvije nasljedna bolest ili problem?
Kako pojačati vlastitu snagu, pojačati svoje sposobnosti i jače razviti svoje talente?
Kako dobiti podršku naših predaka u životu?
Kakav je koncept reinkarnacije u Oriša filozofiji?
Kako prizvati i primiti blagoslove predaka za naš život?
Pretke poštujemo i darujemo kako bi nam pomogli u našem životu, kako bi prekinuli negativne zapise, kletve i sl. koje uzrokuju pomanjkanje dobre sreće, zdravlja i drugog.
Povezivanje sa pretcima je povezivanje sa našim korijenima koji nam daju stabilnost i mogućnost da se još više razvijamo i rastemo, te ostvarimo maksimum svojih potencijala.
To su neke od tema o kojima će biti govora na seminaru.

Predavač: Baba King, svečenik Oriša i duhovni učitelj iz Nigerije


Nedjelja 8.03.2009. od 9 – 18h

Cijena : 550 kuna

Mjesto: Dječji vrtić "Trnoružica" - Rusanova 11, Zagreb
Informacije i obavezne prijave:
Zoran Tepurić , tel 0912308059 i 0989198796
* * *


Oriša divinacija sa 16 školjkica

Od davnina su ljudi tražili odgovore i savjete od šamana, kakva je moja situacija, kako da je popravim?
Što treba napraviti, da se zdravlje poboljša, da se popravi ljubavni život, da se
poboljšaju odnosi u obitelji i na poslu, da se popravi materijalna situacija, da se ima više sreće u raznim aspektima, da se maknu negativni uplivi i opasnosti, da se postane uspješniji, ….
Oriša divinacija sa 16 školjkica je tisućama godina stara tehnika divinacije koja potječe iz Nigerije, od Yoruba naroda, i dio je velike životne mudrosti IFA učenja. Zbog svoje snage ta znanja IFA učenja proširila su se na Latinsku Ameriku, Kubu, SAD i Europu tamo gdje su se naselili crnci.
Ova divinacija daje izuzetno preciznu sliku stanja u kojem se osoba nalazi. Uz objašnjenja, savjete i upozorenja koje Baba (afrički naziv za šamana) daje klijentu, njegov se život počinje mijenjati u pozitivnom smjeru.Uz izuzetno preciznu dijagnostiku ova Oriša divinacija daje i uputstvo za konkretne operacije koje treba poduzeti, molitve, rituale koji trebaju promijeniti u pozivnom smislu život klijenta, otkloniti negativne stvari iz života, privući u život ono što osobi treba, popraviti zdravstveno stanje i sl.
Oriša reading je zaštitio UNESCO kao spomenik oralne kulture.


ŠAMAN BABA FAYORI Zoran Tepurić , Rusanova 10, Zagreb
Tel: 23 08 059 ; mob 091 2308059
Post Reply