Tečaj Transcendensa u Poreču

Post Reply
User avatar
Sephirot
Posts: 132
Joined: Sat Sep 13, 2008 12:05 pm
Location: Zagreb
Contact:

Evo, naletio na jednom forumu na obavijest....pa ako netko može neka kaže kako je bilo....

http://forum.net.hr/thread.jspa?threadI ... 8&tstart=0

Neki znaju da sam bio na tečajevima Slavinskog, i zato mogu potvrditi da se na njegovim kursevima doista događaju čuda :)
Ovdje ću pasteati e-mail koji sam od njega primio, jer se sjećam da su me prije par mjeseci grdili što sam otišao, a nikome ovdje nisam javio da se takvo što odvija u Zagrebu. Doduše, ovog puta je u Poreču, ali nije to važno.
Ne znam puno o Transcendensu, no siguran sam da nećete požaliti novce, ukoliko je imalo sličan prijašnjima.

Slijedi paste!

Poslednji poziv !

Nov stvaralacki proboj u svesnoj evoluciji ljudskog bica !

Zivorad Mihajlovic Slavinski vas poziva na 2-dnevni kurs

18. i 19. oktobra u Porecu:

TRANSCENDENS ili SPIRITUALNA ALHEMIJA

Sistemi i metodi Spiritualne Tehnologije imaju mnogo slicnosti sa kompjuterskom informatikom – svakodnevno postaju sve brzi i sve efikasniji. Dogod ne dozivi sistem Transcendens ili Spiritualnu Alhemiju covek ne moze da poveruje da su tolika jednostavnost, efikasnost i brzina moguce. Jedan od prvih koji je iskusio Transcendens, Vladimir Stojakovic, napisao je u svom izvestaju: „Polovinu vremena provedenog na ovom kursu ja sam se cudio – kako je to moguce?“

Ovaj cudesni sistem zasnovan je na striktnoj primeni principa moje Spiritualne Tehnologije. Tokom kursa vi cete razumeti, prvi put u zivotu, istinitost Jungovih reci „Simbol je psiholoska masina koja transformise energiju.“ Naucicete lako i brzo da koristite simbole za alhemijsku transformaciju svojih problema u pozitivna stanja i moci cete da pretvorite scenario svog zivota u niz srecnih iskustava. Neverovatno ali istinito, knjiga vaseg zivota postace knjiga jasne svesti i ispunjenosti.

Transcendens ili Spiritualna Alhemija prevazilazi sve sto ste do sada dozveli u bilo kojem metodu duhovnog razvoja ili ucenju. Ovo cete dobiti:

Metod DP-4 za stvaranje i rastvaranje sopstvene realnosti.

Metod kaziprsta za trenutno uklanjanje teskih trauma.

Metod kaziprsta za eliminaciju teskih i dugotrajnih emocionalnih i psiholoskih problema.

Metod Istok-Zapad.

Uklanjanje problema putem „slamanja vremena“.

Moc simbola kao psiholoske masine ljudske svesti.

Dva metoda za ostvarenje ciljeva: Koncentracija i emocionalno odvajanje.

Ostvarenje ciljeva kroz njihovo prikazivanje u plastelinu.

Primena simbola kao Elemenata Transformacije.

Lista hermetickih i okultnih simbola koje koristimo u Spiritualnoj Alhemiji.

Tajna epifiznog disanja kao mosta izmedju psihe i materije.

Stvaranje zeljenih crta licnosti: Metod Trougla i Petokrake zvezde.

Zoran, jedan od ucesnika mog prvog Transcendens Kursa u Zagrebu, poslao je na Internet ovakav izvestaj: “Drugog dana Kursa Zivorad nam je rekao da cemo doziveti moc transformacije putem simbola. Posto su mi poznata dela K.G. Junga i profesionalno se bavim Tarotom, pomislio sam da ce to biti produbljivanje mog postojeceg znanja. To je bila moja velika zabluda! Kada smo poceli sa vezbama, bio sam zapanjen. Prvo, ucesnici su prosli kroz osnovnu proceduru, koja omogucava potpuni preobrazaj traumatskih iskustava. To je bilo ogromno iznenadjenje za sve nas. Taj proces je toliko jednostavan i elegantan da nas je sve ostavio bez reci. Kasnije, kada smo naucili da ga primenjujemo na ostvarenje ciljeva u buducnosti, moj sok je bio jos veci. Ja sam zaista mogao da osetim “u svojim kostima” da cu ostvariti svoj cilj tacno na nacin kako to zelim! Oko mene ljudi su blistali unutrasnjim sjajem koji je bio skoro vidljiv.”

Druga osoba sa zagrebackog seminara napisala je:”Moje ime je Zemina. Pre nedelju dana u Zagrebu prosla sam kroz nov Zivoradov sistem Transcendens. To je bilo zapanjujuce iskustvo. Ja ga ne mogu opisati recima, jer to je CUDO!!! Posle procesa sa simbolima moj zivot je prelep. Moram da posavetujem svakoga da prodje taj sistem ako trazi cudo u zivotu.”
Ima mnogo slicnih iskustava. Treba da to dozivite da biste poverovali.

Sta treba da ponesete na kurs: Svesku i olovku i jednu kutiju plastelina koji se prodaje u knjizarama. Koriste ga deca u vrticima i osnovnoj skoli.

Mesto: Porec

Vrijeme: Subota i nedelja, 18. i 19. oktobra od 9:3o – 16:3o

Organizator: Mirjana Sirbegovic: mira@ajna.com

Arelena ! Vidimo se na kursu Spiritualne Alhemije

Zivorad
Khabs am Pekht, Knox om Pax, Lux in Tenebris
Igne Natura Renovatur Integra (I.N.R.I.)
________________________________________________________________
Be thy mind open unto the Higher, Be thy heart a Centre of Light, Be thy Body a Temple of the Rosy Cross
Post Reply