Stranica: 1/1.

Ljubavna magija

Postano: čet pro 04, 2014 12:47 am
Postao/la JaSam
Učinkovita ljubavna magija? Stvarna iskustva? Gatare, hodže, cigani...

Re: Ljubavna magija

Postano: pet pro 05, 2014 12:35 pm
Postao/la little wich
Ljubavna magija je po meni jedna od opasnijih magija jer raditi da se neko zaljubi u vas ili slicno tome spada u vid crne magije. Na taj nacin radis prtotic te osobe , ako oces na primjer da se ona zaljubi u vas. Postoji mnogo vidova ljubane magije, sad ne znam na koji vidi si mislio. Isto tako postoji ljubavna magija koja se baci na osubu da ta osoba ne moze biti sretna sa covjekom ili zenom koju voli, u najgorim slucajevima dolazi do rasturanja braka. Cak sam i ja u nekim segmentima svog zivota pomislila da je na mene bacena ljubavna magija.

Re: Ljubavna magija

Postano: pet pro 05, 2014 12:40 pm
Postao/la little wich
Nemam iskustava ni sa ciganima, gatarama ni hodzama. Mada sam cula da hodze znaju dosta da pomognu. A sto se tice gatara kad ides kod njih gledaj da podjes kod onih sto ne uzimaju pare jer po meni one su najbolje jer ne zloupotrebljavaju svoj dar. Postoji mnogo prevaranta koji rade kao hodze i gatare. Sto se tice cigana s njima se ne bih slicno sretna jer sam citala da je ciganska magija jedna od opasnijih. Mozda nikad nisam posjetila gatare i vidovnjake, hodze i slicno jer sam se uvjek vodila svojim instiktom, a imam bas dosta izrazen instikt. Nadam se da sam ti barem malo pomogla. Ako treba jos koje pojasnjenje pise. Ovaj forum je malo oslabio tako da ljudi slabo pisu postove kao sto si vjerovatno i sam primjetio. Ali sto god treba kolko znam tu sam da pojasnim.
Pozdrav.

Re: Ljubavna magija

Postano: pet pro 05, 2014 9:19 pm
Postao/la JaSam
sve ja to znam ali to me ne zanima, zanima me konkretno....

Re: Ljubavna magija

Postano: sub pro 06, 2014 2:29 pm
Postao/la little wich
Konkretno ti nista nazalost ne znam, nisam se susretala sa tim. Sve je kod mene u domenu teorije a prakticne stvari ne znam.Nadam se da ce ti neko koje iskusniji od mene na ovom forumu odgovoriti.

Re: Ljubavna magija

Postano: čet pro 10, 2015 8:08 pm
Postao/la veronika
draga moja jasam ,postoji ti ljubavna magija , podjednako je učinkovita kao i svaka druga , naravno treba znati ju pravilno primijeniti , ali nije ništa opasnija od bilo koje druge magije , ako si želimo da nas netko voli , ne znači to da ćemo ga otrovati , samo ćemo ga okrenuti prema sebi , prema tome nije loša , niti opasna,pozdrav veronika

Re: Ljubavna magija

Postano: čet pro 10, 2015 8:12 pm
Postao/la veronika
draga ja sam , ako te nešto konkretno interesira po pitanju ljubavne magije možeš me kontaktirati , pozdrav veronika