Astralne larve...

Post Reply
User avatar
mesecev_prsten
Posts: 36
Joined: Thu May 15, 2008 5:19 pm
Location: Between the shadows

Nigde nisam mogla naci tehniku ciscenja od tzv astralnih larvi.. Zna li neko ? Inace Larve se stvaraju bez utjecaja naše volje, to je najcesce zbog straha, zalosti, mrznje..itd.
All of my dreams always find me far beyond these fake fluorescent skies
User avatar
x.angelus
Posts: 108
Joined: Wed Nov 12, 2008 6:48 pm
Location: Zadar, Republika Hrvatska
Contact:

Larve su crvi astralnog svijeta. To nije ugodna misao, ali larve nisu
ugodne stvari. Larve formiraju svoje astralne oblike s energijom i živih i mrtvih.
Za većinu, larve se hrane lešinama, preostalom eteričkom energijom mrtvih, kao što crvi i ličinke se hrane na fizičkom planu od mrtvih tijela. Oni su važan dio u "ekosistemu" astralnog svijeta, držeći ga čistim od eteričnih ostataka i otpadaka. Međutim, larve se mogu hraniti i s eteričnom energijom živih ljudi, a to je gdje leži opasnost. Mora se imati na umu da larve su krajnje nepromišljene, baš kao što se crvi i ličinke hrane gdje god mogu naći hranu. Prema tome, larve se mogu nenamjerno prikačiti na astralno tijelo osobe koja je često u kontaktu sa mrtvima ili umirućima, kao što je slučaj sa mrtvozornicima, liječnicima, i grobarima, kao i necromancerima i drugima koji se dovode u vezu s crnom magijom. Njih isto privlači eterična energija stvorena ritualima, stavljajući u rizik praktikanta ako se ne provode zaštitne mjere (zaštitni krug, primjerice). Opći simptomi larvinih parazita su vrtoglavica, umor, možda čak može učiniti to da je domaćin depresivan, emocionalno iscrpljen, bolestan iz fizički "nepoznatih razloga". Osoba čija bolest se ne može liječiti ili dijagnosticirati modernom medicinom može, u stvari, biti pod utjecajem larve, i poslije toga bi trebalo izvršiti neki banishing ritual. Larve mogu vidjeti oni koji su osjetljivi na takve stvari, putnici u astralni prostor, ili uz pomoć određenih magičnih rituala. Gledano, larve se često pojavljuju kao nekakav odvratan crv ili pijavica, sablasne i transparentne, hraneći se na astralnom tijelu (psihi) pojedinca. Pošto su one jednostavan astralni duh, mogu se ukloniti s većinom banishing rituala, a mogu biti i protjerane s travama tradicionalno vezane uz protjerivanje, kao što su češnjak, ocat, tamjan, ili kadulja.
"When the stars have all gone out. You'll still be burning so bright."
"Cast me gently. Into morning. For the night has been unkind."
User avatar
Lilian
Posts: 27
Joined: Sat Sep 19, 2009 1:07 pm

Larve su stanovnici astralne ravni.
Nastaju snaznim culnim razmisljanjem.
Njihova zelja za samoodrzanjem vodi ih do onih osoba cije im strasti odgovaraju.
Na strastima tih osoba one se hrane i bujaju poticuci osobu da sto jace misli o tome i sto jace zeli to isto, zbog cega se larva uopce i priljepila.
Kako ih se rijesiti?Otkinuti se od strasti zbog koje su se one uopce i priljepile uz osobu.
Primjerice,djevojka ne moze prezaliti izgubljenu ljubav.U ovom slucaju larva ce izazvati u njoj neprestane misli o toj ljubavi,nanovo i nanovo je terajuci da se prisjeca svih detalja.Dok god takve misli stoje u umu te osobe,bit ce prisutna i Larva,hranit ce se tom boli i tom patnjom, ljubavi i bujati.
Ponekad je moguca i materijalizacija tih istih ako su dovoljno nahranjeni,i one postaju samostalne,dovoljno jake da i same cine zlo.
Ako djevojka cvrsto odluci da je vrijeme da oprosti,da zaboravi i drzi se tog nauma pod svaku cjenu,larva ce postajati svakim danom manja i manja dok se ne zaljepi za neku drugu osobu ili jednostavno nestane.
Naravno,tome mogu pripomoci i vjezbe samoojacavanja i samociscenja.
Oni koji nikada ne mjenjaju misljenje,cjene sebe vise nego Istinu!
Milla
Posts: 1
Joined: Sat Nov 26, 2011 9:42 pm

Pozdrav!

Nova sam ovdje,a na vaš sajt sam naletila igrom slučaja,tražeći nešto o astralnim bicima...
Puno sam toga tu pročitala,ali voljela bi da mi netko od vas,netko tko je upućen u te pojave,malo pojasni šta mi se događa i kako da se zaštitim od toga!
Naime...imam "sreću" da me posjećuju već duže vrijeme (nekoliko godina!!!) i to po noći,uglavnom između ponoći i 2 sata u jutro. Navodno mi je napravljen urok odavno i ta bića su mi poslana da dolaze u određenim intervalima! Osjećaj kad vidim,ili osjetim to NEŠTO je užasavajući!! Na primjer...zadnji doživljaj - (bila sam budna!!!) osjetila sam i ČULA grebanje po mom pokrivaću,kao da se to NEŠTO želi popeti na krevet...kad se popelo,koturalo se uz mene (ležala sam na boku) prema uzglavlju...svaki puta se skamenim od straha,bojim se pomaknuti...
počela sam moliti kao i svaki puta kad sam imala takve "posjete" i to NEŠTO je "skliznulo" sa kreveta i nestalo! Uvijek molitva pomogne,ali to se na žalost,ponavlja....

Molim vas,pomozite mi!!!
Ima li nešto štO mogu sama smješati i staviti u sobu ili pod krevet,nešto čime bi se zaštitila od takovih pojava???

Hvala unaprijed!
Post Reply